Naturisme / nudisme

Screenshot_20160831-184400Ansr a la platja i respectar l’entorn i respectar els altres, els seus drets i les seves llibertats.
No es pot fer nudisme a totes les platges del país, les ordenances municipals, en pro de la convivència, dels valors, de la família i altres etcs així ho estableixen. Alguna sentència ho avala. Però no tot ha de ser llei, i sentències.
Hi ha altres llibertats, les dels naturistes. I al país hi ha unes quantes platges de tradició naturista on fins ara està ben vist fer-hi el nudista.
Amb les xarxes socials, i les ventes d’indrets espectaculars i tal, com paradís terrenal,  això de tenir una petita barqueta i acudir en un moment a una caleta (fins ara mig deserta, ja que hi ha més de mitja hora de camí per accedir-hi, i s’han de tenir bons genolls, de pujada i de baixada)… les nudistes estan plenes de tèxtils, que incomoden els nudistes i a més a més els critiquen. Hi ha moltes platges. Moltes cales. I no costa res anar a fer el tèxtil a la tèxtil i respectar les llibertats dels altres a les nudistes. Deixo aquí l’enganxina dels culets, si la veieu abans d’entrar a la platja no us sorprendrà! Pensar i respectar.